Despre

Tandem altfel asterne ganduri sub aspectul trairilor alchimice pe care fiecare dintre noi le poate experimenta la un moment dat, cu noi insine sau in relatiile cu ceilalti. Este vorba despre mine, despre tine, despre noi, despre oglinzile pe care femeia şi bărbatul şi le arată reciproc, despre dansul apei şi al focului si al tuturor energiilor fundamentale din fiecare dintre noi, despre ceea ce se ascunde uneori dincolo de aparenţe, despre magicul din noi…

Tandem altfel este despre diverse moduri de restabilire a dezechilibrelor energetice din fiecare dintre noi, dintre noi si mediu, dintre spirit-suflet-corp.

De ce Tandem altfel? Simplu! Este vorba despre un altfel de tandem, inspirat din realitatea lui “eu cu tine”, “tu cu mine”, “eu cu mine”, “tu cu tine” “eu, tu, noi in relatie cu natura”, din realitatea unui “altfel de noi”…

Cat despre mine, ma consider un cautator, un om aflat intr-un continuu proces asumat de autocunoastere, de descoperire si redescoperire, de cautare constienta si de regasire de Sine. Sunt preocupata de ceea ce inseamna energie si plan subtil, terapii, ezoteric, alchimie emotionala. Invat sa devin constienta de “calatoria” in sine cu tot ceea ce imi ofera ea, imi aduc acceptare si flexibilitate precum si intelegerea ca de cele mai multe ori, anumite situatii de viata sunt mult dincolo de ceea ce par a fi si ca in tot acest spectacol numit “viata”, principalul instrument prin care omul se cunoaste este oglindirea prin ceilalti. In opinia mea, efectele gandurilor, emotiilor si actiunilor fiecarui om se reflecta in relatiile cu semenii precum si in felul in care se raporteaza la mediu.

Acestea fiind zise, te invit să păşeşti pe poarta virtuală a poveştilor alchimice si a tehnicilor holistice de vindecare.

Lavinia

 

 

 

 

Share on: