Despre

Tandem altfel asterne ganduri sub aspectul trairilor alchimice pe care fiecare dintre noi le poate experimenta la un moment dat, cu noi insine sau in relatiile cu ceilalti. Este vorba despre mine, despre tine, despre noi, despre oglinzile pe care femeia şi bărbatul şi le arată reciproc, despre dansul apei şi al focului si al tuturor energiilor fundamentale din fiecare dintre noi, despre ceea ce se ascunde uneori dincolo de aparenţe, despre magicul din noi…

Tandem altfel este despre diverse moduri de restabilire a dezechilibrelor energetice din fiecare dintre noi, dintre noi si mediu, dintre spirit-suflet-corp.

De ce Tandem altfel? Simplu! Este vorba despre un altfel de tandem, inspirat din realitatea lui “eu cu tine”, “tu cu mine”, “eu cu mine”, “tu cu tine”, din realitatea unui “altfel de noi”…

Cat despre mine, ma consider un cautator, un om aflat intr-un continuu proces asumat de autocunoastere, de descoperire si redescoperire, de cautare constienta si de regasire de Sine. Sunt preocupata de ceea ce inseamna energie si plan subtil, terapii, ezoteric, alchimie emotionala.

In aventura existentei mele, “prieteni” de drum mi-au fost pana acum astrologia, theta healing, tehnica radianta si alte tehnici holistice de vindecare prin intelegere, eliberare de blocaje si prin constientizare. Invataturile traditionale yoghine, caile specifice de dezvoltare personala mi-au fost de asemenea ajutoare.

M-am intersectat cu shamanismul si cu metode traditionale de vindecare prin contactul cu spiritualitatea nativ-americana, dar si hawaiiana (huna) care continua sa-mi ofere raspunsuri de care sufletul meu are nevoie. Calea catre mine insami mi-a fost deschisa si continua sa fie si prin tantra, prin constientizarea deopotriva a trupului, a emotiilor si a  spiritului.

Prin contactul cu toate acestea,  invat sa devin constienta de “calatoria” in sine cu tot ceea ce imi ofera ea, imi aduc acceptare si flexibilitate precum si intelegerea ca de cele mai multe ori, anumite situatii de viata sunt mult dincolo de ceea ce par a fi si ca in tot acest spectacol numit “viata”, principalul instrument prin care omul se cunoaste este oglindirea prin ceilalti. In opinia mea, efectele gandurilor, emotiilor si actiunilor fiecarui om se reflecta in relatiile cu semenii.

Acestea fiind zise, te invit să păşeşti pe poarta virtuală a poveştilor alchimice si a tehnicilor holistice de vindecare.

Lavinia

 

 

 

 

Share on: