Puterea magica a lui ACUM

Trebuie sa fac asta! Ah! Trebuie sa fac si asta! Trebuie… Oare?

Trebuie sa-mi stabilesc obiectivul. OK, hai ca l-am stabilit…Stai sa-l fac SMART ca asa zice la carte. Ok, hai ca e… Acum, START!

Ba nu! Acum, STOP!

Suntem preponderent intr-un proces de stabilit si indeplinit obiective.Asta cand nu cadem in victimizare si nu facem de fapt nimic.

Observ un fel de arhetip omniprezent al hamsterului pe un perpetuum mobile in actiunile noastre.

Bineinteles ca omul are nevoie sa -si stabileasca obiective pentru a-si satisface nevoile si dorintele. In fond, pentru ca Universul sa-ti trimita experienta pe care o vrei, este nevoie mai intai sa-ti clarifici care vrei sa fie aceasta si sa si lansezi intentia pentru ea.

Totusi, prea mult ne focusam pe atingerea unui obiectiv palpabil si prea putin in a gusta magicul din fiecare clipa. Activam prea mult mintea discursiva si poate prea putin puterea si lumina intuitiei.

Uitam ca in scurta noastra existenta aici pe Pamant, nu este o clipa mai importanta decat alta si ca fiecare moment are fix valoarea pe care noi alegem sa i-o atribuim. Suntem co-creatori  ai procesului de valorizare a fiecarei clipe din viata noastra si de extragere a tot ceea ce este benefic pentru noi ca experienta, ca intelegere, ca traire…

Uitam de puterea magica a fiecarui moment si de faptul ca obiectivul major este sa fim prezenti si autentici in propria fiinta in acceptare si pace interioara.

Pentru un ACUM divin,

Lavinia Elena

https://www.youtube.com/watch?v=VmeXxDXeHWk

Share on:

Related posts

Leave a Comment